Mediator met maatwerk

 • Mediator stelt zich voor

  Lembeck Mediation is in 2014 opgericht door Yolanda Hijner-Lembeck. Als echtgenote en moeder van 2 kinderen, gepassioneerde sparring partner en specialist op het gebied van scheidingen en ouderschapsplannen, is zij uiterst gemotiveerd om als mediator in conflictsituaties te bemiddelen.

  Geaccrediteerd mediator

  Yolanda is MfN-registermediator (voorheen NMI-registermediator). MfN-mediator betekent: “een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators.” Daarnaast is zij mediator in familiezaken en gespecialiseerd in echtscheidingen en ouderschapsplannen.

  Mediator bij juridische zaken

  Lembeck Mediation staat ingeschreven bij de
  Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket en Rechtbank en Gerechtshof Haarlem. Daarnaast is de praktijk lid van de NMv, dat staat voor de Nederlandse Mediatorsvereniging.

 • Professioneel netwerk

  Lembeck Mediation is een eenmanszaak met netwerkpartners. Zo werkt de praktijk nauw samen met een vaste advocaat voor de juridische beëindiging van een huwelijk of een geregistreerd partnerschap waarbij minderjarige kinderen zijn betrokken.

  Extra service

  Heb je de behoefte om zelf professionals uit het netwerk in te schakelen? Dat kan. De mediator biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis en connecties van het netwerk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een notaris, financieel planner of (kinder)coach.

 • Mediator bij scheiden

  Sta je op het punt om te gaan scheiden?
  Mediation bij scheiden, met of zonder kinderen, vraagt om professionele bemiddeling. De mediator is thuis in zowel de emotionele, praktische, zakelijke en juridische als financiële kanten van een echtscheiding.

  Mediator bij conflicten

  Heb je een conflict thuis, in je ICT-baan of in een (top)sportvereniging en kom je er samen niet uit? Neem zelf het initiatief om hier een eind aan te maken. Mediation bij conflicten kan helpen als je op zoek bent naar een praktische oplossing op maat.